Fröken Nist efterlyses

Fröken Nist efterlyses
Två killar kom in på vår redaktion och ville få med en efterlysning i tidningen. Vad vi förstod söker de en fröken Nist. Känner någon henne och vet var hon håller till så hör av er till redaktionen.

De har ett nytt band på gång lät de meddela. De var ganska exalterade och deras uppträdande på redaktionen påminde en del om Piff och Puff på julafton. Vi var något överrumplade när de försvann ut genom dörren, men lovade att hjälpa dem.

Tappat bort sin kompis

Vad vi förstod hade de tappat bort en kompis som heter Pia Nist. Hon verkade ha glömt bort reptiden med deras band och de var lite besvikna på det. Därför lät de efterlysa henne. Läser Pia detta, eller någon av hennes bekanta, så hör av er till killarna eller oss på redaktionen så ni kan börja repetera igen!

Adeline Hammarberg

Rapporterar om nyheter, familj, kultur. adeline.hammarberg@gruvlyckenytt.se